23-годишния Денислав Борисов  от СДВР, хванат на магистрала Тракия да

...
</TD
>23-годишния Денислав Борисов  от СДВР, хванат на магистрала Тракия да
Коментари Харесай

Адвокатката на полицайчето с мигрантите за мотивите му: Инфлация и малки заплати в МВР

23-годишния Денислав Борисов  от Столична дирекция на вътрешните работи, заловен на автомагистрала " Тракия " да транспортира 31 незаконни мигранти, остава за непрекъснато в ареста, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Това взеха решение в Районен съд Пловдив преди минути.

" Изкушението да получи бързи пари не е подминало младеж като Денислав. Признава напълно виновността си и откровено съжалява за стореното. Съдействал е и за отключване на двата си телефона. Това става единствено с негов пръстов отпечатък. Няма къде да се укрие. С помощта на така наречен електронни гривни няма по какъв начин да напусне дома си, без това да се откри от съответните органи.

Защо са се укрива, откакто го чака условна присъда? Вече е изгубил работата си - към този момент тече дисциплинарно произвеждане против него. Животът му по този начин или другояче към този момент е изменен радикално. Той към този момент получи наказване поради медийното отразяване на случая. Това неминуемо ще се отрази на бъдещите му контакти.

Моите догатки за претекстовете му са галопиращата инфлация и извънредно недостойното възнаграждение. В системата на Министерство на вътрешните работи, както и в другите държавни структури заплатите не могат да бъдат задоволителни за облекчаване потребностите на един младеж. Това не го оправдава, само че би могло да бъде главният претекст за бързи пари ", изясни юрист Надежда Римпева, която пази обвинения.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР